Toko Bali | Indonesische specialiteiten

Ben je op zoek naar een toko voorzien van authentieke Indonesische gerechten? Dan ben je bij Toko Bali op het juiste adres. Door de grote keuken en het afhaalcentrum in foodcenter Forepark (Den Haag) leveren ze de hele dag door verse gerechten in de drie filialen die ieder op zijn beurt een eigen karakter hebben. Het eerste filiaal openden ze dertien jaar geleden in Voorburg aan de Arembergelaan. Het streven naar een kwalitatief hoog assortiment van Indonesische specialiteiten en dagelijks verse huisgemaakte producten is al sinds het begin een pré geweest. Dit heeft er dan ook toe geleid dat Toko Bali al jaren tot de landelijke top 30 van de beste Indonesische toko’s behoort.

Het filiaal in het winkelcentrum van Leidschendam is gevestigd in de Fresh! markt en heeft een unieke sfeer. Een typische Indonesische keuken in een modern jasje, welke zeer geschikt is om gezellig een avondje buiten huis te eten én eten af te halen. Van huisgemaakte sauzen en warme gerechten tot aan een heerlijk zoet ‘Es Tjendol’ drankje. Naast het aanbod versbereide gerechten kun je bij Toko Bali ook terecht voor verschillende voorverpakte producten, waardoor je ook thuis een Indonesische rijsttafel kunt klaarmaken.

Tot slot kun je ook voor diverse cateringwensen bij deze toko terecht, zowel voor bedrijven als particulieren. Op basis van specifieke wensen stel je een buffet samen met de medewerkers in de winkel. Kortom, er is echt voor ieder wat wils bij Toko Bali! En heb je vragen over bepaalde producten of gerechten? Het enthousiaste personeel in de zaak helpt je graag!

Adresgegevens

Liguster 70
2262 AC Leidschendam
070 - 3203569

Openingstijden

Maandag 09:30 - 20:00
Dinsdag 09:30 - 20:00
Woensdag 09:30 - 20:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 20:00
Zondag 12:00 - 20:00

PAK JE VOORDEEL

MET DE

KLANTENKAART!


Vraag 'm nu aan >