SALAD BOX

Bij Salad Box werkt een jong, gepassioneerd, ruimdenkend en gemotiveerd team. Dit team is vastbesloten om levens te veranderen en een nieuwe, gezonde wereld op te bouwen. Deze saladebar is ontstaan vanuit een vriendschapsband tussen een viertal Roemenen. Zij hadden het idee om tegen een betaalbare prijs gezond voedsel aan te bieden, zodat andere landgenoten een gezondere toekomst tegemoet konden gaan. In april 2012 openden ze het eerste Salad Box restaurant in Cluj-Napoca, de op één na grootste stad in Roemenië. Hun salades werden al snel zo populair dat ze in slechts één jaar tijd nog eens twaalf vestigingen openden. En dit was nog maar het begin.

Inmiddels is Salad Box de op twee na grootste restaurantketen in Roemenië met meer dan vijftig verkooppunten en zeshonderd werknemers. Ze hebben daarnaast ook vestigingen in Hongarije, Algerije, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Je kunt dus wel stellen dat ze in korte tijd een flinke groei hebben doorgemaakt. Gezond voedsel is booming! Wat je kunt verwachten van het assortiment?

Bij Salad Box stel je eenvoudig je eigen salade samen. Je hebt daarbij keuze uit vlees, vis, vegetarische of YOU+ salades. De YOU+ salades zijn zorgvuldig ontworpen om aan de hedendaagse voedingsbehoeften te voldoen en extra voordelen te bieden. Naast salades bieden ze diverse wraps, verse soepen, desserts en drankjes aan. Keuze te over dus! En heb je even geen tijd/zin om langs te gaan, dan bezorgen ze alle gezonde gerechten ook gewoon bij je thuis.

Adresgegevens

Liguster 52
2262AC Leidschendam
070-7200927

Openingstijden

Maandag 11:00 - 19:00
Dinsdag 11:00 - 19:00
Woensdag 11:00 - 19:00
Donderdag 11:00 - 19:00
Vrijdag 11:00 - 19:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

PAK JE VOORDEEL

MET DE

KLANTENKAART!


Vraag 'm nu aan >