NESPRESSO

In de nieuwe Nespresso winkel in Fresh! kun je de wereld achter koffie ontdekken. Dat doe je door te experimenteren met recepten, je eigen smaak te creëren en daarnaast met het deskundige advies van de aanwezige koffiespecialisten. Ga je voor de zachte, fruitige koffie met een vleugje oranjebloesem, die bestaat uit een droog verwerkte Arabica uit Ethiopië? Of toch voor de intensere smaak uit Sumatra, waar het vruchtvlees van de bonen wordt verwijderd, terwijl ze nog nat zijn? Een simpel ‘bakkie pleur’ bestaat bij Nespresso niet. Tegenwoordig drink je Master Origin Ethiopia of Indonesia.

Als bezoeker van deze koffie-speciaalzaak kun je door middel van te ruiken, voelen en proeven ontdekken welke van de vijfentwintig smaken je voorkeur heeft. Daarvoor vind je een zogenoemde ‘discovery at the bar’. Is dat iets te tijdrovend voor je of weet je al precies waarnaar je op zoek bent? Ook daar heeft Nespresso een oplossing voor. Door gebruik van tablets in plaats van vaste kassa’s sta je vaak alweer binnen een paar minuten buiten. Indien gewenst loopt er een medewerker met je mee door de winkel, zodat je alles extra snel hebt gevonden.

In de nieuwe boutique is er naast de koffie-beleving een prominente rol weggelegd voor duurzaamheid. Zo zijn de tafelbladen gemaakt van koffieresten uit de Zwitserse fabriek en komt het hout van herbebossingsprogramma’s. Een blikvanger is de lijst met gebruikte capsules bij het recyclepunt. Benieuwd naar de wereld achter koffie en alle smaakmogelijkheden? Ervaren en deskundige barista’s staan de hele week klaar om je hierin mee te nemen.

Adresgegevens

Liguster 46
2262AC Leidschendam
0800 - 022 23 20

Openingstijden

Maandag 11:00 - 17:00
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

PAK JE VOORDEEL

MET DE

KLANTENKAART!


Vraag 'm nu aan >