JERMOUMI | Olives & Grill 

Als je aankomt bij Jermoumi | Olives & Grill, waan je je in een kleurrijke wereld van Mediterrane lekkernijen. Je kunt er terecht voor een breed aanbod van olijven, tapenades en pepers. Als jongste ondernemer binnen Fresh!, heeft Malika Jermoumi met deze zaak een smaakvolle belevenis gecreëerd.

Stap binnen in een gezellige sfeer, waar je aan een knusse, doch stijlvolle bar ongedwongen kunt genieten van verse olijven uit Spanje, Italië, Griekenland én Marokko. Deze zijn zowel mét als zonder pit verkrijgbaar. Daarnaast maken ze er een aantal tapas helemaal zelf in hun eigen keuken, zoals de hummus, tzatziki, baba ganoush en tomaten tapenade. Met liefde voor kwaliteit en een passie voor de Mediterrane keuken selecteren en importeren ze het assortiment olijven geheel eigenhandig vanuit het buitenland. Enne, je vindt er de lekkerste knoflookolijven van Nederland, welke dan ook als warme broodjes over de toonbank gaan.

Een ander leuk nieuwtje: Binnenkort wordt Jermoumi een echte tapasbar, waar je naast een kopje koffie of thee, biertje of glas wijn, ook terecht kunt voor vers belegde broodjes met verschillende tapenades. En daar blijft het niet bij, want ook hapjes als spiesjes, lamskoteletjes, garnalen en falafel komen op de menukaart te staan. Intussen al trek gekregen? Jermoumi is zeven dagen per week geopend, dus je kunt er iedere dag terecht voor deze Mediterrane delicatessen.

Adresgegevens

Liguster 82
2262 AC Leidschendam

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

PAK JE VOORDEEL

MET DE

KLANTENKAART!


Vraag 'm nu aan >