DE NOOTZAAK VAN GENIETEN

De naam van De Nootzaak van Genieten is niet zomaar gekozen. Eigenaren Roos en Alexandra hebben er namelijk alles aan gedaan om dit direct door te vertalen naar de winkel. Denk bijvoorbeeld aan de selectie van alle producten. Dit gebeurt met uiterste zorg en nauwkeurigheid, waardoor De Nootzaak van Genieten dé speciaalzaak is op het gebied van noten en zuidvruchten. De geur van de vers bereidde noten en andere lekkernijen leidt je recht naar deze Fresh! zaak in Winkelcentrum Leidsenhage.

Naast noten en zuidvruchten, kun je er ook terecht voor een superieure melange van de beste koffiesoorten ter wereld. Deze kun je, indien gewenst, vers laten malen op elke gewenste maling. Geen fan van het zwarte goud? Ook voor thee, zowel los als in theezakjes, is er keuze te over bij De Nootzaak van Genieten. Het blijft voor Roos en Alexandra een uitdaging om met elkaar de noten, koffie en thee te kiezen die geschikt zijn voor het juiste moment (of voor een speciale gelegenheid). Ze voorzien je daarover dan ook graag van deskundig advies!

De Nootzaak van Genieten staat voor gezelligheid, kwaliteit en vakmanschap. Roos en Alexandra nodigen je met alle plezier uit in hun speciaalzaak, waar je op je gemak de producten kunt proeven én op deze wijze de ultieme smaak hiervan kunt beleven. Ervaar zelf hoe gemakkelijk genieten kan zijn!

Adresgegevens

Liguster 68
2262 AD Leidschendam

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

PAK JE VOORDEEL

MET DE

KLANTENKAART!


Vraag 'm nu aan >