Yes, het is bijna Pasen! Heb je culinaire inspiratie nodig voor de paasdagen, kom dan naar Fresh! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een feestelijk gedekte paastafel. Wat dacht je van ambachtelijk brood van Robèrt? Of de zoete pastel de nata van Adega Portugesa, verse vis van Henk Kraan Visspecialiteiten en de prijswinnende vleeswaren van Slagerij Christiaanse?

Tweede Paasdag zijn we open en is er van alles te beleven voor iedereen. Meesterkok Rudolph van Veen komt live koken in Fresh! en er is een workshop eieren versieren voor kinderen.

Tweede paasdag
maandag 22 april
12.00 – 17.00 uur

Meesterkok Rudolph van Veen kookt live in Fresh!
12.00 – 16.00 uur

Een van de bekendste tv-koks van Nederland komt live koken in Fresh! Als je Meesterkok Rudolph van Veen aan het werk ziet, krijg je meteen zin om zelf lekkere dingen te maken. Uiteraard mag je proeven wat Rudolph in de Fresh!-keuken bereidt.

Kinderworkshop eieren en eierdopjes versieren
12.00 – 16.30 uur

Leuk voor kinderen: eieren en eierdopjes versieren. De workshop is gratis en je mag je eigen creatie mee naar huis nemen! Je bent welkom met de kinderen op de eerste etage van Fresh!