Op Koningsdag staat FOURCE live op het podium van Leidsenhage! De razend populaire boyband zingt op 27 april hits als ‘Niemand’ en ‘Lopen op de maan’. Niels, Jannes, Max en Ian wonnen het Junior Songfestival 2017 met hun hit ‘Love me’ en zijn sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz-wereld. Dit is je kans om ze live te zien. Fource treedt op van 11.30 uur tot 12.00 uur. Entree is gratis!

Exclusieve meet & greet*

Heb je (of één van je ouders) een Leidsenhage Vernieuwt-klantenkaart? Dan krijg jij de unieke kans om deze talentvolle boys te ontmoeten. Meld je hieronder vóór 23 april aan voor de meet & greet met FOURCE:

Ouder of verzorger

Voornaam*
Achternaam*
Klantenkaartnummer*
E-mail*


Kind 1
Voornaam
Achternaam
Kind 2
Voornaam
Achternaam
Kind 3
Voornaam
Achternaam

 

FOURCE live in Leidsenhage
Zaterdag 27 april – Koningsdag
11.30 – 12.00 uur

Voorwaarden meet & greet

* Aanmelden voor de meet & greet kan tot 23 april.
* Aanmelden voor de meet & greet kan alleen wanneer je in bezit bent van een Leidsenhage Vernieuwt-klantenkaart. Deze is gratis aan te vragen.
* Ben je jonger dan 15 jaar? Dan is de meet & greet alleen toegankelijk onder begeleiding van een ouder of verzorger.
* Wanneer er te veel aanmeldingen voor de meet & greet zijn dan zullen de deelnemers worden bepaald door middel van loting.
* Alle aanmeldingen ontvangen op 23 april een bevestiging per e-mail. Ook wanneer je door loting niet geselecteerd bent voor de meet & greet.
* Over de uitslag van de loting wordt, buiten de bovenstaand genoemde e-mail om, niet gecorrespondeerd.