Tijdens the most wonderful time of the year is er voor jong en oud iets te beleven in Leidsenhage. Kom in de kerststemming en haal alles in huis om er een onvergetelijke kerst van te maken!

De winkels zijn gewoon open op woensdag 26 december van 12:00 tot 17:00 uur.

In de kerstperiode profiteer je van veel acties en aanbiedingen. Download het boekje met speciale kerstaanbiedingen, neem ‘m mee naar Leidsenhage en pak je voordeel!

Download nu

 

PROGRAMMA KERST IN LEIDSENHAGE

Woensdag 19 december

12:00-16:00

Gingerbread versier challenge

Leuk voor kinderen: versier je eigen huisje van peperkoek, ofwel gingerbread. Met haaienmix, prinsessenmix, knettersuiker, chocolade en veel meer gekke toppings! Als je klaar bent, mag je je creatie mee naar huis nemen.

Zaterdag 22 december

12:00 – 17:00

Carol Singers zingen je toe

Wat is kerst zonder een guilty pleasure en aanstekelijke kerstliedjes? De Carol Singers lopen zingend rond in Leidsenhage om je helemaal in de kerstsferen brengen.

12:00 – 16:00

Fresh! trakteert

We trakteren je op heerlijke Fresh!-hapjes. Om te beginnen de Fresh! Salade met Hollandse garnalen. Dit moet je echt een keer geproefd hebben. Daarnaast krijg je een gerechtje met Langre op een cakeje van pompoen. Langre is een toegankelijke roodschimmelkaas. We branden deze af met een beetje suiker. Verder staan er borrelplanken met kaasjes en kerstnootjes voor iedereen om te proeven!

Zondag 23 december

12:00 – 16:00

Zo voorkom je kerststress

Niets zo vervelend om met kerststress aan tafel te gaan. Niet nodig! We helpen je met praktische tips, trucs, oplossingen en recepten waarmee je zelf ook geniet van je eigen kerstdiner.

Woensdag 26 december

12:30 – 16:30

Rudolph van Veen kookt in Fresh!

Keukenheld en Meesterkok Rudolph van Veen komt koken in Fresh! De altijd goed gemutste tv-kok laat live z’n kook-skills zien. En natuurlijk mag jij al zijn creaties proeven.

12:00 – 16:00

Koekjes versieren in Fresh!

Alle kinderen zijn welkom om kerstkoekjes te versieren. Neem je koekjes mee, hang ze in je kerstboom en eet ze lekker op.

12:00 – 17:00

Zingende Koks in Fresh!

De Zingende Koks maken je tweede kerstdag compleet. Deze vrolijke snuiters zingen voor iedereen de mooiste songs. Meezingen mag!

13:30 – 14:00
14:30 – 15:00
15:30 – 16:00

Buurman en Buurman in Leidsenhage

Ajeto! Buurman & Buurman komen naar Leidsenhage! Wie is er niet met de tv-serie over deze hilarische klus-klunzen opgegroeid? De legendarische buurmannen komen met hun kluskeet naar Leidsenhage voor een speciaal kerstbezoek. Dat wordt lachen!

In de kluskeet kun je met de helden op de foto in een super-coole Buurman & Buurman-setting. We leggen je kiekje vast in een uniek fotoframe die je later gratis kunt downloaden. Daarnaast maken de heren alle tijd vrij voor een meet & greet en heeft de kluskeet nog veel meer verrassingen voor je in petto!

Donderdag 27 december

12:00 – 16:00

Koken met kliekjes

Heb je eten over van je kerstdiners? Zonde! Daarom geven we je op Kliekjesdag graag superhandige oplossingen om van je kerstrestanten weer heerlijke gerechten te maken.

Zondag 30 december

12:00 – 16:00

Op weg naar Oud & Nieuw

Hoe je Oudjaarsdavond ook viert: er hoort een heerlijke borrelplank bij! Kom naar Fresh! en laat je inspireren door heerlijke feesthapjes die je makkelijk zelf maakt.