FEELING LUCKY?

Wat doe jij tussen 1 en 4 november? Tijdens de Scan & Win Actie kun je weer mooie prijzen winnen met één simpele scan van je klantenkaart!

Win prijzen met je klantenkaart

Net als vorige keer maak je tijdens de Scan & Win Actie kans op fantastische prijzen zoals iPads, flatscreen-tv’s, GoPro camera’s en nog veel meer. Zin om te winnen? Kom van donderdag 1 t/m zondag 4 november naar Leidsenhage en scan je klantenkaart bij de Scan & Win-stand.

Meedoen is heel makkelijk

Om kans te maken op een prijs hoef je alleen je Leidsenhage Vernieuwt klantenkaart te scannen bij de Scan & Win-stand. Als je wint, krijg je een voucher met daarop de prijs en een winkel vermeld. Je kunt je prijs direct ophalen bij de winkel die op de voucher staat aangegeven.

Je maakt iedere dag kans op een prijs!

Je kunt van donderdag 1 t/m zondag 4 november iedere dag één prijs winnen. Hier vind je de spelvoorwaarden van de win-actie en de tijdstippen waarop de Scan & Win-stand in Leidsenhage staat.

Heb je de Leidsenhage Vernieuwt App nog niet gedownload?

Download ‘m dan hier en activeer je klantenkaart in de app. Het werkt supermakkelijk. Mocht het niet lukken, kun je de activatie van je klantenkaart regelen bij de Scan & Win-stand. Daar staan hostessen met iPads om je te helpen.

Timetable Scan & Win Actie

  • Donderdag 15:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 11:00 tot 15:00 uur
  • Zaterdag 11:00 tot 17:00 uur
  • Zondag 12:00 tot 16:00 uur