De scholen gaan weer beginnen! Tijd om met het hele gezin uit je vakantie-bubbel te stappen en je op te laden voor het nieuwe schooljaar. Ga op woensdag 28 augustus naar het Back to School Event 2019 in Leidsenhage. Daar kom je helemaal in de stemming voor het nieuwe schoolseizoen. Zo heeft Miljuschka iets leuks bedacht. Zij gaat in groepen van tien kinderen bijzondere lunchgerechten maken. Superleuk om te doen en ook nog eens supergezond in elke lunchtrommel. En er is een schitterende 3D-grondschildering met foto-winactie.

Miljuschka’s Lunchtrommel Challenge

Maak samen met andere kinderen de meest originele lunch­gerechten! In vijf groepjes van twee maken kinderen (6 t/m 18 jaar) onder toeziend oog van Miljuschka Witzenhausen gezonde, verrassend lekkere, creatieve gerechten die je zo in je lunchtrommel kunt stoppen.
Elk uur is er een Challenge.

Je kunt je nu inschrijven voor Miljuschka’s Lunchtrommel Challenge als je een Leidsenhage Vernieuwt klantenkaart hebt. Schrijf je kind in vóór 26 augustus om 12.00 uur, want vol=vol! Heb je nog geen klantenkaart? Regel het dan nu hier of maak hem aan in onze Leidsenhage Vernieuwt app!

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor de Lunchtrommel challenge, maar kom alsnog gezellig langs! Het wordt een leuke middag waar je kunt kijken hoe Miljuschka en de kinderen aan het werk zijn of jouw kind mooi kan laten schminken.

3D-grondschildering foto-winactie

Buiten bij Jumbo komt een spectaculaire grondschildering in 3D. Je weet echt niet wat je ziet: het is puur gezichtsbedrog. En je kunt nog iets winnen ook! Maak een originele foto met het kunstwerk en deel ’m via Facebook of Instagram met #freshkratwinnen
Heb jij de winnende foto gemaakt? Dan is de houten Fresh!-fietskrat gevuld met schoolspullen en kledingbonnen van jou! Bekijk hier de actievoorwaarde.