Het aspergeseizoen is begonnen! Een mooi moment om deze oer-Hollandse periode af te trappen in de keuken van Fresh! De asperge-experts van ZON fruit & vegetables demonstreren in het weekend van 19 en 20 april hoe je asperges klaarmaakt. En ze laten zien hoe je het ‘witte goud’ van eigen bodem op de juiste manier schilt.

Workshop asperges schillen
De experts van ZON leren je hoe je asperges het beste kunt schillen tijdens een workshop die exclusief toegankelijk is voor onze Leidsenhage Vernieuwt-klantenkaarthouders. De demonstraties en workshops vinden ieder uur plaats op vrijdag 19 april tussen 12.00 uur en 17.00 uur en zaterdag 20 april tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Meld je aan voor de workshop asperges schillen:

Voornaam*
Achternaam*
Klantenkaartnummer*
E-mail*
Voorkeursdatum* : Vrijdag 19 AprilZaterdag 20 april

 

Uiterlijk 18 april ontvang je einde dag van ons een e-mail waarmee we je aanmelding bevestigen. Je hoort dan meteen hoe laat je workshop begint. Wil je ook deelnemen maar heb je geen Leidsenhage Vernieuwt-klantenkaart? Vraag ‘m hier aan!

Over ZON fruit & vegetables
ZON fruit & vegetables is al ruim 100 jaar actief in de internationale wereld van groenten en fruit. De meeste producten verkoopt ZON zowel via de veilingklok als via bemiddeling en accountverkoop. De wensen van telers en klanten zijn daarbij het uitgangspunt.

Asperges in Fresh!
Vrijdag 19 april
12.00 – 17.00 uur

Zaterdag 20 april
11.00 – 16.00 uur

Voorwaarden workshops

  • Aanmelden voor de workshop kan tot 18 april.
  • Aanmelden voor de workshop kan alleen wanneer je in bezit bent van een Leidsenhage Vernieuwt-klantenkaart en vanaf 18 jaar. Deze is gratis aan te vragen.
  • Er is een beperkt aantal plaatsen voor de workshop, vol = vol.
  • Alle aanmeldingen ontvangen uiterlijk 18 april een bevestiging per e-mail.