Ingrediënten

  • bosui
  • wortel
  • taugé
  • prei
  • paksoi
  • sesamzaadjes
  • sake/rijstwijn
  • bakpapier
  • Soba-noedels
  • peper en zout
  • 4 el sojasaus
  • 4 el sushi-azijn
  • 4 el chilisaus
  • 2 el ketjap
  • 100 ml olie
  • witte sesamzaadjes

TARBOT EN PAPILOTTE

Ingredienten

Hoofdgerecht

personen

4 personen

tijd

30 minuten

  1. Snijd de bosui, wortel, taugé en prei Julienne (dunne reepjes).
  2. Portioneer de visfi let in 4 gelijke stukken en leg ze op het bakpapier.
  3. Plaatjes bedjes groenten op de vis. Vouw het bakpapier met de vis erin dicht als een envelop. Schenk er vervolgens scheut sake er overheen.
  4. Gaar de enveloppen 20 minuten in een oven op 140 graden.
  5. Kook ondertussen de noodles en snijd de bosui Chinois (ruitjes).
  6. Meng voor de dressing de sojasaus, sushi-azijn, chilisaus en ketjap. Voeg daarna de olie toe en als laatst de witte sesamzaadjes. Meng alles goed met een garde.