Ingrediënten

  • 2 entrecots a 200 gr
  • 2 el lichte soja saus
  • 4 el Chiu Chow Olie
  • 150 gr gewassen veldsla
  • 200 gr peultjes
  • 1 mango
  • 1 rode ui
  • 6 el oosterse sesamdressing
  • 4 el cashewnootjes
  • 1 el sesamzaadjes
  • Zout en peper

MANGOSALADE MET SPICYBEEF

Ingredienten

Lunch

personen

4 personen

tijd

20 minuten

  1. Marineer de entrecote minimaal 1 uur in de lichte sojasaus en de chiu chow olie.
  2. Haal het vlees uit de marinade, bak het vlees om en om in circa 5 minuten krokant en rosé van binnen.
  3. Laat het vlees rusten.
  4. Maak de peultjes schoon en blancheer.
  5. Schil de mango en snijd in gelijke blokjes.
  6. Snijd de ui in fl interdunne ringen.
  7. Rooster de cashewnootjes in de pan en houd apart.
  8. Rooster de sesamzaadjes in dezelfde pan en houd apart.
  9. Meng de peultjes, mango en rode ui met de oosterse sesamdressing.
  10. Snijd het vlees in mooie plakjes, serveer op de salade en werk af met de cashewnootjes, sesamzaadjes en peper en zout op smaak.