Ingrediƫnten

  • 1 blik confits de canard
  • 4 takjes tijm
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 tenen knoflook
  • Olijfolie
  • Peper/zout
  • 8 grote aardappelen

GEKONFIJTE EENDENBOUT

Ingredienten

Hoofdgerecht

personen

4 personen

tijd

30 minuten

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken
  2. Kook de aardappelen beetgaar, giet af ze af en laat ze even uitwasemen.
  3. Verdeel de aardappelen in een oven.
  4. Hak de kruiden en knofl ook fi jn en doe dit met een scheut olijfolie er overheen.
  5. Zet de ovenschaal in een oven van 180 graden ongeveer 20 minuten(goudbruin).
  6. Haal de eendenbouten uit het blik met zoveel mogelijk vet erbij, doe dit ook in een ovenschaal en warm het op in een oven voor ongeveer 10 minuten.
  7. Serveer de aardappelen samen met de eendenbout.