Ingrediënten

  • 20 grote tijgergarnalen
  • 4 tenen knoflook
  • 1 rode ui
  • 2 winterwortel
  • 1 aubergine
  • 2 courgette
  • 2 paprika`s (2 verschillende kleuren)
  • 1 blikje mais
  • olijfolie
  • piri piri kruiden
  • grof zeezout
  • 1 citroen

GAMBA’S PIRI PIRI

Ingredienten

Hoofdgerecht

personen

4 personen

tijd

45 minuten

  1. Snij de groenten ingrove blokkenen doe ze een in een grote ovenschaal.
  2. Giet er een ruime hoeveelheid olijfolie overheen. leg de ongepelde tenen knofl ook ertussen en bestrooi alles met zeezout en piri piri (dat is pittig, dus bepaal zelf de hoeveelheid).
  3. Zet de schaal ongeveer 20 minuten in de oven (200 graden), en schep de groenten regelmatig even om. Leg er dan de garnalen op, en zet de schaal nog ongeveer 10 minuten terug in de oven (tot de garnalen mooi roze zijn).
  4. Serveer in een mooi schaal met partjes citroen.