Meng alle ingredienten voor de marinade door elkaar. Doe in een steelpan en verhit, roer door elkaar en wacht tot de suiker is opgelost. Giet warme marinade over de varkenshaasjes, dek af en zet 8 uur weg (een nachtje) in de koelkast. Zo kunnen alle smaken in het vlees trekken.
Verwarm dan de heteluchtoven voor op 200 graden. Braadslede nemen met rooster. Doe wat water onderin de bak, leg vlees op rooster, smeer in met wat overgebleven marinade en rooster 20 minuten. Zet de temperatuur dan terug op 170 graden. Draai ze dan om en smeer beide kanten weer in met een restje marinade en rooster nog 10 minuten. Doe het nog een keer, insmeren aan beide kanten, draaien en nog 10 minuten laten staan.
Dan uitnemen, water weggooien, rooster wegnemen en aluminiumfolie op de bodem van de braadslede leggen. Meng ondertussen de drie ingredienten voor glazuur door elkaar. Leg vlees op de folie, smeer in met het glazuur, zet de grillstand aan (oven uit) en geef het vlees 5 minuten een tik met de grill. Draai om en smeer weer dik in met glazuur en geef de andere kant ook weer 5 minuten een tik met de grill.
Vlees is klaar als de buitenlaag mooi begint te glimmen en te karamelliseren. Haal vlees eruit, laat nog even rusten onder de folie, snijd in dunne plakjes en serveer.