Leidschendam-Voorburg, 4 december  2017

Unibail-Rodamco is verheugd te melden dat er veel nieuwe huurcontracten zijn ondertekend voor Fresh!, de versmarkt van Mall of the Netherlands. Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands dat wordt opgeleverd.

“Een aantal maanden geleden konden wij al een groot aantal versaanbieders zoals Wah Nam Hong, de Nootzaak van Genieten en Vishandel Henk Kraan aankondigen, maar met deze nieuwe verswinkels wordt het aanbod in Fresh! nog completer gemaakt. Door de nieuwe winkels samen te brengen met de huidige verswinkels ontstaat er een divers en kwalitatief versaanbod wat Fresh! een belangrijke winkelbestemming binnen Mall of the Netherlands maakt” aldus Teun Koek, projectleider vanuit Unibail-Rodamco.

Nieuwe huurders Fresh!
De nieuwe huurcontracten zijn afgesloten met onder andere de volgende winkels:

  • The Barn: het 100% biologische fast casual restaurant met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Niet alleen het eten, maar ook de borden, bekers en het bestek zijn biologisch bij The Barn. Klanten kunnen er de gehele dag terecht voor een gezonde en eerlijke maaltijd;
  • Stielman coffee roasters: heerlijke koffie, met aandacht verbouwd, geoogst en verwerkt. Afgestemd op smaakvoorkeur en zetmethode;
  • JerMoumi Oliva’s; voor heerlijke olijven, hummus en Mediterraanse tapenades;
  • Leonidas chocolate café; zal dit concept voor het eerst in Nederland vestigen in Fresh!. In het assortiment zijn onder andere bonbons, chocolade en wafels opgenomen;
  • Victor Russo’s Osteria; hét adres voor Italiaanse delicatessen van hoge kwaliteit zoals verse maaltijden, pasta’s, olijfolie, kaas, vleeswaren en wijn.

Versmarkt Fresh!
In Fresh! komen uitsluitend winkels met versproducten gericht op dagelijkse boodschappen. Het is een unieke omgeving waar de winkeliers hun producten op aantrekkelijke wijze presenteren om de beleving te optimaliseren. Bovendien is het ook een plek voor ontspanning en vermaak met veel aandacht voor smaaksensaties en kooktechnieken. Zo vinden met enige regelmaat uiteenlopende evenementen plaats, waaronder kooklessen, proeverijen en demonstraties.

Over Mall of the Netherlands
Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2019 verder gaan als ‘Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. Mall of the Netherlands wordt een uniek en volledig overdekt winkelcentrum, met ongekend hoog service niveau (vier sterren), waar bezoekers een dag lang kunnen genieten. In een prachtig door MVSA Architects ontworpen gebouw zullen veel flagship stores van (inter)nationale retailers tezamen met onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, de versmarkt genaamd Fresh! en de Designer Gallery, vol bijzondere merken, zorgen voor een heerlijk bezoek. Unibail-Rodamco investeert meer dan 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

De vernieuwing van Leidsenhage kunt u volgen op www.leidsenhagevernieuwt.nl en www.mallofthenetherlands.com.

Over Unibail-Rodamco
Unibail-Rodamco is een aan de beurs genoteerde eigenaar van winkelcentra. Het Frans-Nederlandse bedrijf is eigenaar van grote regionale winkelcentra in de belangrijkste steden van twaalf Europese landen. In Nederland is Unibail-Rodamco bekend van de winkelcentra Stadshart Amstelveen, Citymall Almere, Stadshart Zoetermeer en Winkelcentrum Leidsenhage. Unibail-Rodamco voert als eigenaar actief management van de winkelcentra door het winkelaanbod te vernieuwen en blijvend te ontwikkelen om aan te sluiten bij de veranderende behoeften van de Nederlandse consument. Informatie over Unibail-Rodamco vindt u op www.unibail-rodamco.com.