Leidschendam-Voorburg, 26 februari 2018

Geheel vernieuwde BouwApp beschikbaar

De ontwikkeling van Mall of the Netherlands is vanaf nu nog beter te volgen dankzij de vernieuwde BouwApp.

In totaal volgen al bijna duizend mensen op deze manier de uitbreiding en verbouwing van Leidsenhage tot het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland en nemen ze een kijkje achter de schermen. De verwachting is dat dit aantal snel verder toeneemt dankzij nieuwe functionaliteiten, waarbij volgers nog nadrukkelijker hun stem kunnen laten horen.

In november werd de nieuwe BouwApp gelanceerd en sindsdien is er in een aantal updates gewerkt aan de verdere verbetering van de App. De meest recente update wordt sinds 22 februari jl. aangeboden in de App stores.

Vernieuwingen BouwApp

De app is niet alleen vernieuwd qua look en feel, maar biedt ook een aantal nieuwe functionaliteiten gericht op de interactie met volgers:

Aankondigingen
Tijdige aankondigingen van gebeurtenissen die impact hebben op de omgeving, zoals wegafsluitingen. Volgers krijgen hiervan een notificatie, zodat ze precies weten wanneer wat staat te gebeuren. Ook staat in de aankondiging informatie over de tijdsduur van de gebeurtenis.

Tevredenheidsmonitor
Volgers krijgen periodiek de vraag een tevredenheidsmonitor in te vullen. Hierdoor weet Unibail-Rodamco exact hoe de omgeving over het project denkt en/of de communicatie op orde is.

Conversatiemodule
Dankzij de 1-op-1-conversatiemodule kunnen volgers via de app een vraag stellen aan de omgevingsmanager die deze vervolgens beantwoordt. Hiervan ontvangt de volger ook een notificatie.

Eenvoudig in gebruik

Ook is het gebruikersgemak met de recente aanpassingen verder verbeterd: bij het opstarten wordt meteen met het favoriete project geopend en bij pushberichten wordt direct naar het desbetreffende bericht gelinkt.

De BouwApp is en blijft voor iedereen gratis is te downloaden in de appstores van iOS en Android. Door de zoekfunctie is Mall of the Netherlands eenvoudig te vinden en toe te voegen aan ‘Favorieten’. Daarna volgt bij elke nieuwe update/aankondiging een notificatie. Zo blijft de projectomgeving op de hoogte van aankondigingen, hinder en hoogtepunten. Benieuwd naar de ontwikkelingen van Mall of the Netherlands? Download dan nu de BouwApp.

Over Unibail-Rodamco

Unibail-Rodamco is een aan de beurs genoteerde eigenaar van winkelcentra. Het Frans-Nederlandse bedrijf is eigenaar van grote regionale winkelcentra in de belangrijkste steden van twaalf Europese landen. In Nederland is Unibail-Rodamco bekend van onder andere de winkelcentra Stadshart Amstelveen en Leidsenhage. Unibail-Rodamco voert als eigenaar actief management van de winkelcentra door het winkelaanbod te vernieuwen en blijvend te ontwikkelen om aan te sluiten bij de veranderende behoeften van de Nederlandse consument. Informatie over Unibail-Rodamco vindt u op www.unibail-rodamco.com.

Over Mall of the Netherlands

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2019 verdergaan als ‘Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. Uniek en volledig overdekt waar bezoekers een dag lang kunnen verblijven. Centraal staan circa 230 winkels, een bijzondere architectuur zowel binnen als buiten, onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, flagship stores met internationale retailers, een ongekend hoog serviceniveau (vier sterren) en de versmarkt genaamd Fresh! met uitsluitend versproducten. Unibail-Rodamco investeert meer dan 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

Informatie over winkelcentrum Leidsenhage vindt u op www.leidsenhage.nl.
De vernieuwing van Leidsenhage kunt u volgen op www.leidsenhagevernieuwt.nl en www.mallofthenetherlands.com.

Over Concepteurs

Concepteurs, het bedrijf IT-bedrijf achter de BouwApp, is vooral sterk is in conceptuele ontwikkeling van digitale innovaties. Klanten zijn voornamelijk actief in de bouw- en infrawereld, omdat daar ook de expertise ligt. Concepteurs werkt altijd samen met klanten op het snijvlak van digitale innovatie en procesverbetering. Meer informatie over Concepteurs is te vinden op www.concepteurs.nl.

Over De BouwApp

Het belangrijkste product van de Concepteurs is de BouwApp. Het platform van de BouwApp biedt klanten de mogelijkheid om op een snelle en makkelijke manier te communiceren met de omgeving van een bouw- of infraproject. De omgeving is op deze manier altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project. Meer informatie over de BouwApp is te vinden op www.debouwapp.nl