Leidschendam-Voorburg, 12 juli 2017

Met een feestelijke handeling is woensdag 12 juli het publieke Informatiepunt van Mall of the Netherlands officieel geopend door wethouder Nadine Stemerdink en projectleider Teun Koek van Unibail-Rodamco. Deze informatieve ruimte aan de Kamperfoelie is voortaan op woensdagen van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur geopend voor publiek.

“We hebben hier straks een uniek, geweldig winkelcentrum, waar we trots op kunnen zijn. Maar om van Leidsenhage Mall of the Netherlands te maken is veel werk nodig. Omwonenden, bezoekers en geïnteresseerden hebben nu een punt waar zij gemakkelijk even binnenlopen om hun vraag te stellen. Ook is er informatie over de gemeente te vinden, bijvoorbeeld over het Huygenskwartier Voorburg.” aldus wethouder Nadine Stemerdink.

Vragen over Mall of the Netherlands
Omwonenden, bezoekers en winkelmedewerkers kunnen bij het Informatiepunt terecht voor allerhande vragen over de verbouwing van winkelcentrum Leidsenhage tot Mall of the Netherlands. Er zal bijvoorbeeld te zien zijn hoe het overdekte winkelcentrum eruit komt te zien, welke nieuwe winkels er komen, waar het parkeren plaatsvindt en wat de laatste stand van zaken is. Achter in het Informatiepunt is een besloten gedeelte waar persoonlijke gesprekken gevoerd kunnen worden met (toekomstige) huurders. In het Informatiepunt is een hostess aanwezig om geïnteresseerden te verwelkomen en vragen te beantwoorden.

Maquettes en touchscreen
Het Informatiepunt is openbaar en ingericht met testmodellen van kiosken en gevels van Fresh!, de versmarkt binnen Mall of the Netherlands. Dit gedeelte zal als eerste worden opgeleverd. Verder staan er maquettes van het nieuwe winkelcentrum, is er te zien hoe de marmeren vloer er uit gaat zien en hangen er talrijke visuals voor de sfeerbeleving. Ook aanwezig is een touchscreen. Hiermee kunnen belangstellenden zelf informatie zoeken over de uitbreiding en verbouwing.

Fotografie Ronald te Loo

Over Mall of the Netherlands
Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2019 verdergaan als ‘Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. Uniek en volledig overdekt waar bezoekers een dag lang kunnen verblijven. Centraal staan circa 280 winkels, een bijzondere architectuur zowel binnen als buiten, onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, flagshipstores met internationale retailers, een ongekend hoog serviceniveau (vier sterren) en de versmarkt genaamd Fresh! met uitsluitend versproducten. Unibail-Rodamco investeert meer dan 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

De vernieuwing van Leidsenhage kunt u volgen op www.leidsenhagevernieuwt.nl en www.mallofthenetherlands.com.

Over Unibail-Rodamco
Unibail-Rodamco is een aan de beurs genoteerde eigenaar van winkelcentra. Het Frans-Nederlandse bedrijf is eigenaar van grote regionale winkelcentra in de belangrijkste steden van twaalf Europese landen. In Nederland is Unibail-Rodamco bekend van de winkelcentra Stadshart Amstelveen, Citymall Almere, Stadshart Zoetermeer en Leidsenhage. Unibail-Rodamco voert als eigenaar actief management van de winkelcentra door het winkelaanbod te vernieuwen en blijvend te ontwikkelen om aan te sluiten bij de veranderende behoeften van de Nederlandse consument. Informatie over Unibail-Rodamco vindt u op www.unibail-rodamco.com.

De vernieuwing van Leidsenhage kunt u volgen op www.leidsenhagevernieuwt.nl en www.mallofthenetherlands.com.